Meer resultaten voor ladies night bioscoop

ladies night bioscoop
Ladies Night Euroscoop Genk.
Nu in de bioscoop. Italiaanse film: Loro. Euroscoop Goes Opera. Dames, begin alvast je vriendinnen, moeder, zus, tante, te verzamelen want er staat weeral een gezellig avondje uit op het programma! Maandag 4 februari. Trio, met castbezoek! Ontvangst: 19u00 Film: 20u00. Op maandag 4 februari staat ons team vanaf 19u00 klaar om jullie te ontvangen met een welkomstdrankje. Dan krijgen jullie de tijd om gezellig bij te kletsen in onze foyer. Vergeet ook zeker niet een kijkje te nemen bij het aanbod van onze lokale standhouders! Om 20u00 verwachten we jullie in de zaal en starten we onze tombola. Misschien ben jij wel de winnaar van één van onze leuke prijzen! Niet getreurd als je niks wint, niemand vertrekt met lege handen. Na afloop van de film krijgt iedereen nog een leuke goodiebag mee naar huis! Ontmoet bovendien de cast! Heb jij ook altijd al oog in oog willen staan met belangrijke figuren uit de Belgische cinema? Tijdens onze Ladies Night krijg je tijdens het castbezoek de kans om oog in oog te staan met Matteo Simoni, Ruth Beeckmans en Bruno Vanden Broecke.
Cinema Rio De Haan Programma.
Arthouse Originele versie met tweetalige ondertitels / Version originale sous-titrée bilingue Duur: 1u40 Met: Victor Rolster, Katelijne Damen, Regie: Lucas. Duur: 2u19 Originele versie met Franse ondertitels / Version originale sous-titrée français Kinderen toegelaten / Enfants admis Met: Jan Decleir.,
Ladies Night: een heerlijk en compleet avondje uit voor de dames!
Bijpraten met vriendinnen, je zus of je moeder? Gewoon even een lekker avondje weg? Dat kan natuurlijk tijdens de Ladies Night bij bioscoop Skopein! Ladies Night: dineren en filmvoorstelling. Speciaal voor onze vrouwelijke bezoekers organiseren we regelmatig een Ladies Night.

Registreer hier Inloggen. Ladies Night Special winnaars foto's.' De Film Daysalle: films aan slechts 450., Ook dit jaar kan iedereen van zondag 24/9 tem woensdag 27/9 bij ons naar de bioscoop voor de prijs van slechts 4.5 euro per ticket!
Home Astra Bioscopen.
Dé service bioscoop. Een hapje of een drankje tijdens de film zonder je stoel uit te hoeven? Astra onderscheidt zich van andere bioscopen door het service-systeem. Dat houdt in dat de bezoeker de door haar of hem gewenste consumpties uit het rijke assortiment kan bestellen en laten brengen.
Ladies Night Cinema Albert.
25 Januari Ladies Night. Op 25 januari brengen we het waargebeurde. romantische drama" Breathe" naar cinema Albert! Voor 11 euro geniet je van een uitstekende cava en lekkere hapjes en. maak je kans om één van de vele prijzen te winnen voor de vertoning.
Ladies Night DNK.
De Nieuwe Kolk. zoeken in de site. zoeken in boeken en media. Meerdere keren per jaar organiseert Bioscoop DNK een Ladies Night! Op deze gezellige avond word je eerst ontvangen met een heerlijk welkomstdrankje. Vervolgens is er van alles te beleven.
CircusZandvoort Bioscoop Ladies Night Mamma Mia! Here We Go Again CircusZandvoort Bioscoop.
te zien in de bioscoop van Cinema Circus Zandvoort, te beginnen met een speciale Ladies Night vertoning. woensdag 18 juli in de Ladies Night. De Ladies Night; een avond speciaal voor de dames. Lekker een avond uit met vriendinnen, lekker bijkletsen, filmpje pakken, nog meer bijkletsen, hapje erbij en natuurlijk een drankje.
Ladies Night De Bios Drachten.
De eerstvolgende Ladies Night is woensdag 13 februari met Verliefd op Cuba. De aanvang is vanaf 18.30 uur, de film begint aansluitend om 19.30 uur, 19.45 uur en 20.00 uur. Nu in de bioscoop A Star Is Born Wad, overleven op de grens.

Contacteer ons