Op zoek naar Ladies Night Ride?

Ladies Night Ride
Beveland Internetbode Fred van Leer komt naar Ladies Night Ride in Goes.
Na afloop kunnen de vrouwen zich ook laten masseren en even op adem komen bij de zuurstofbar. De Ladies Night Ride is onderdeel van de Delta Ride for the Roses, de jaarlijkse fietstocht voor KWF en op zaterdag 11 juni plaatsvindt.
Beveland Internetbode Kees Tol komt naar Goes voor Ladies Night Ride.
GOES De populaire televisiester Kees Tol komt vrijdag 9 juni naar Goes. De Volendammer gaat op de foto met dames die meefietsen met de Ladies Night Ride, onderdeel van de Delta Ride for the Roses. De Ladies Night Ride vindt voor de derde keer plaats.
DELTA Ride for the Roses 9 en 10 juni 2018.
Ladies Night Ride. Home INSCHRIJVEN Ladies Night Ride. Ladies Night Ride. Ladies Night Ride. Op vrijdagavond 8 juni 2018 organiseren we de 4e LadiesNightRide. Een gezellig fietsevenement voor vriendinnen, zussen, collegas, moeders en dochters, en om jezelf een gezellige avond te bezorgen.
Ladies Night Ride VRIJDAG 9-6-2017 GROTE MARKT GOES.
Deelnemers Ladies Night Ride 2018. Deelnemers LNR 2018. Cor de Haan zorgt ervoor dat de huurfietsen op vrijdagavond 8 juni 2018 op de Grote Markt worden afgeleverd. Tevens zorgt hij voor de service onderweg. Aanmelden DELTA Ride for the Roses.
Ride for the Roses begonnen met Ladies Night Ride Omroep Zeeland.
Ride for the Roses begonnen met Ladies Night Ride. Zo'n' 520 dames niet in het roze, maar in het geel zijn vrijdagavond op de Markt in Goes gestart voor de derde Ladies Night Ride. Met hun deelname aan dit fietsevenement op de vooravond van de Delta Ride for the Roses halen ze geld op voor de KWF Kankerbestrijding.
Ladies Night Ride vanaf de Grote Markt in Goes op 8 Juni 2018.: info-over-kanker.
Startpagina Ladies Night Ride vanaf de Grote Markt in Goes op 8 Juni 2018. Ladies Night Ride vanaf de Grote Markt in Goes op 8 Juni 2018. DELTA is initiatiefnemer en hoofdsponsor van de LadiesNightRide. Omdat we willen bijdragen om Zeeuwen met elkaar te verbinden en met de omgeving.
2015-24 LadiesNight Ride Foto van de week Beeldbank Gemeentearchief Gemeente Goes.
Ga direct naar het tekstgedeelte. Ga direct naar de navigatie. 2015-24 LadiesNight Ride. Historie van Goes. HOME Beeldbank Foto van de week 2015-24 LadiesNight Ride. 2015-24 LadiesNight Ride. Vrijdag 12 juni is er een LadiesNight Ride. De opbrengst is voor onderzoek naar eierstokkanker.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.

Contacteer ons