Op zoek naar Designer?

Designer
désigner Vertaling Frans-Nederlands.
de ontwerper m; de designer m. aanwijzen; verwijzen naar; designer; vormgever. Bronnen: interglot; Wikipedia; ICT-Woordenboek; Download IATE, European Union, 2017. Voorbeeldzinnen met désigner. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden?
GIGUE De designer.
In het begin van de jaren 80 introduceerde hij de preppy look in België met zijn A Different Dialogue collectie. In 1991 ging hij een stap verder en zette hij het nieuwe merk Gigue op de kaart, waarvoor hij de titel Designer of the Year in ontvangst mocht nemen.
Hunkemöller Designer Collection.
2e Beauty Artikel 50%. 2e Paar Sokken 50%. Go back to top. De eerste twee Designer Collecties brengen een uitgebreid assortiment van sportkleding naar bhs, van kimonos naar slipdresses. Deze twee collecties brengen u van sport naar sexy in secondes.
Home Light Designer Light Gallery.
Op die manier kan men zien wat de reële lichtopbrengst van deze armatuur is overdag of s avonds.Wanneer men dan zeker is van de gekozen armatuur kan deze meteen besteld worden op de webshop waar men de mogelijkheid heeft om de armatuur thuis te laten leveren of waar men ze kan opzij zetten in een van de 11 Light Gallery filialen. Start de Home Light Designer.
Designer-Vintage.
DV vraagt geen commissie. Verkoop je designer items en houd de volledige opbrengst zelf. DV Community Duurzaam én fashionable! Draag bij aan een bewustere mode industrie door je pre-owned designer items te kopen of verkopen. Join onze Eco-chic-recycling community BuyOnePieceSellOnePiece.

Contacteer ons